Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Γιατί..

Γιατί κάποιοι κάνουν το "Σ'αγαπώ" να φαίνεται τόσο ασήμαντο και άλλοι το κάνουν να φαίνεται σημαντικό ? Γιατί να πρέπει να υπάρχει διαφορά στην κάθε περίπτωση?
Ίσως κάποιοι να μην έχουν καταλάβει τη σημασία της λέξης, ίσως κάποιοι να λένε "Σ'αγαπώ" επειδή τους κάνει κέφι ή ίσως επειδή είναι στη μόδα..Τι μπορεί να κάνει όμως ο καθένας για να καταλάβει πότε είναι αληθινό κ' πότε είναι fake?
Γιατί όλοι να πληγώνουν και λίγοι να αγαπούν? Και δεν το λέω μόνο για τα συναισθήματα που νιώθεις για κάποιον που αγαπάς(σχέση) αλλά και για τις φιλίες.
Όλοι πρέπει να δείχνουν την ανωριμότητα τους μέσω αυτού, μόνο και μόνο για να αποδείξουν στον εαυτό τους και στους άλλους ότι έχουν "κατακτήσεις". Δεν βλέπουν όμως νομίζω και την άλλη πλευρά, την πλευρά στην οποία πληγώνεις τον άλλον, του κόβεις τα πόδια, προσθέτεις μία εμπειρία στη ζωή του, ειδικά όταν είναι σε νεαρή(έφηβος) ηλικία, την οποία θα θυμάται για πάντα και μάλιστα με επώδυνο πόνο. Προσθέτεις, λοιπόν, μία άσχημη εμπειρία στο ξεκίνημα της ερωτικής του ζωής.
Γιατί να έχουν λίγοι τα κότσια να σου πουν αυτό που νιώθουν?
Τους αρέσει να σε βασανίζουν ή να σε πληγώνουν?
Γιατί δεν είναι ξεκάθαροι?
Γιατί να μην λένε αυτό που πρέπει?
Γιατί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου